nieuws

Zandhandelaar Van Vliet zet drie nieuwe 8×8 Terberg-kiepers in

bouwbreed Premium

Drie nieuwe 8×8 kippers van het type FM 2000T schafte zandhandelaar J. van Vliet aan bij Terberg. Het bedrijf is een onderdeel van Boskalis en werkt ook voor de weg- en waterbouw en voor de bodemsanering. Van Vliet zegt dat zijn keuze voor Terberg mede werd bepaald door de hoge restwaarde; een keuze die het bedrijf al sinds jaar en dag doet. De nieuwe exemplaren zijn widespread kiepers met een gestuurde as. Die constructie verbetert volgens Van Vliet de wendbaarheid van de trucks en maakt ze beter bruikbaar dan een 10×8. De kiepers genereren een vermogen van 308,8 kilowatt.

Drie nieuwe 8×8 kippers van het type FM 2000T schafte zandhandelaar J. van Vliet aan bij Terberg. Het bedrijf is een onderdeel van Boskalis en werkt ook voor de weg- en waterbouw en voor de bodemsanering. Van Vliet zegt dat zijn keuze voor Terberg mede werd bepaald door de hoge restwaarde; een keuze die het bedrijf al sinds jaar en dag doet. De nieuwe exemplaren zijn widespread kiepers met een gestuurde as. Die constructie verbetert volgens Van Vliet de wendbaarheid van de trucks en maakt ze beter bruikbaar dan een 10×8. De kiepers genereren een vermogen van 308,8 kilowatt.

De drie nieuwe 8×8 kiepers van het type FM 2000T.

Reageer op dit artikel