nieuws

Vlinderpaviljoen

bouwbreed

Vlinderpaviljoen

Dierentuin Artis was vrijdagmorgen totaal verrast toen bleek dat de storm het gloednieuwe vlinderpaviljoen had vernield. De kunstofgevel boven de ingang is weggeblazen. Een groot aantal vlinders heeft de storm niet overleefd. Artis heeft een aantal exemplaren in veiligheid kunnen brengen. Vrijdag werd een begin gemaakt met het opnemen van de schade aan de planten in de kas..

Dierentuin Artis was vrijdagmorgen totaal verrast toen bleek dat de storm het gloednieuwe vlinderpaviljoen had vernield. De kunstofgevel boven de ingang is weggeblazen. Een groot aantal vlinders heeft de storm niet overleefd. Artis heeft een aantal exemplaren in veiligheid kunnen brengen. Vrijdag werd een begin gemaakt met het opnemen van de schade aan de planten in de kas..

Reageer op dit artikel