nieuws

Vier dagen grond, water en wegen

bouwbreed

De Ahoy-hal in Rotterdam staat de hele volgende week in het kader van grond- , weg- en waterbouw. Dinsdag om 10.00 uur wordt de vakbeurs InfraTech geopend met de uitreiking van een innovatieprijs, gevolgd door een congres van De Nieuwbouw. Dagelijks vinden er lezingen en discussies plaats in het infratheater. Bouwend Nederland organiseert op woensdag het symposium ‘Stemming in de bouw’. Een dag later organiseert het KLO een kabels- en leidingencongres. Verder zijn er diverse excursies naar projecten in de omgeving. Op de beursvloer presenteren 420 bedrijven hun noviteiten.

De Ahoy-hal in Rotterdam staat de hele volgende week in het kader van grond- , weg- en waterbouw. Dinsdag om 10.00 uur wordt de vakbeurs InfraTech geopend met de uitreiking van een innovatieprijs, gevolgd door een congres van De Nieuwbouw. Dagelijks vinden er lezingen en discussies plaats in het infratheater. Bouwend Nederland organiseert op woensdag het symposium ‘Stemming in de bouw’. Een dag later organiseert het KLO een kabels- en leidingencongres. Verder zijn er diverse excursies naar projecten in de omgeving. Op de beursvloer presenteren 420 bedrijven hun noviteiten.
Het volledige programma is te vinden op www.infratechahoy.nl.

Reageer op dit artikel