nieuws

Veiligheidsroosters

bouwbreed

Boven de Lek bij Hagestein plaatsen medewerkers van Den Hartog Montage in opdracht van Rijkswaterstaat nieuwe, stalen roosters tussen de twee brugdelen van de Hagesteinse brug. Het ontbreken hiervan kostte ruim een jaar geleden een man het leven toen deze tijdens een ongeval op de brug, hulp wilde bieden en over de middenberm sprong en in het water terechtkwam waar hij verdronk. Na het ongeluk, in november 2005, beloofde Rijkswaterstaat het euvel te verhelpen. Grote bouwhekken langs het werk maken het momenteel onmogelijk om nog in het water te vallen, zodat bij ongelukken het oversteken van de middenberm niet langer mogelijk is door hulpdiensten of betrokken automobilisten, zodat omrijden gewenst is.

Boven de Lek bij Hagestein plaatsen medewerkers van Den Hartog Montage in opdracht van Rijkswaterstaat nieuwe, stalen roosters tussen de twee brugdelen van de Hagesteinse brug. Het ontbreken hiervan kostte ruim een jaar geleden een man het leven toen deze tijdens een ongeval op de brug, hulp wilde bieden en over de middenberm sprong en in het water terechtkwam waar hij verdronk. Na het ongeluk, in november 2005, beloofde Rijkswaterstaat het euvel te verhelpen. Grote bouwhekken langs het werk maken het momenteel onmogelijk om nog in het water te vallen, zodat bij ongelukken het oversteken van de middenberm niet langer mogelijk is door hulpdiensten of betrokken automobilisten, zodat omrijden gewenst is.

Reageer op dit artikel