nieuws

Uit voorzorg

bouwbreed

Als vissers die wakken maken in het ijs maken medewerkers van bouwbedrijf Veassen gaten in de EPS-fundering van sporthal Fletiomare in Vleuten. Het door het bedrijf zelf ontwikkelde complex dat in opdracht van de gemeente wordt gebouwd, gaat onder meer ruimte bieden aan de korfbalvereniging Fiducia, handbalvereniging De Eendracht en voetbalvereniging PVCV. Om het wegwaaien van de piepschuim blokken te voorkomen, is vorige week uit voorzorg het betonstaal op de fundering gelegd.

Als vissers die wakken maken in het ijs maken medewerkers van bouwbedrijf Veassen gaten in de EPS-fundering van sporthal Fletiomare in Vleuten. Het door het bedrijf zelf ontwikkelde complex dat in opdracht van de gemeente wordt gebouwd, gaat onder meer ruimte bieden aan de korfbalvereniging Fiducia, handbalvereniging De Eendracht en voetbalvereniging PVCV. Om het wegwaaien van de piepschuim blokken te voorkomen, is vorige week uit voorzorg het betonstaal op de fundering gelegd.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel