nieuws

Stilte voor de storm

bouwbreed

Rust op de bouwplaats van Mahler 4, het negen gebouwen tellende complex aan de Amsterdamse Zuidas, waar in verband met de vakantie weinig activiteit is te bespeuren. In de huidige fase van het project wordt de laatste hand gelegd aan de woontoren, die halverwege dit jaar aan Vesteda wordt opgeleverd. Kantoorgebouw Graves uit fase 2 is inmiddels opgeleverd aan Baker & McKenzie. Ook met de derde en laatste fase van Mahler 4 is begonnen. De vier gebouwen uit deze fase worden in 2010 opgeleverd. Volgende week pakt aannemer G&S bouw BV het werk weer volledig op.

Rust op de bouwplaats van Mahler 4, het negen gebouwen tellende complex aan de Amsterdamse Zuidas, waar in verband met de vakantie weinig activiteit is te bespeuren. In de huidige fase van het project wordt de laatste hand gelegd aan de woontoren, die halverwege dit jaar aan Vesteda wordt opgeleverd. Kantoorgebouw Graves uit fase 2 is inmiddels opgeleverd aan Baker & McKenzie. Ook met de derde en laatste fase van Mahler 4 is begonnen. De vier gebouwen uit deze fase worden in 2010 opgeleverd. Volgende week pakt aannemer G&S bouw BV het werk weer volledig op.

Reageer op dit artikel