nieuws

Stadsboerderij

bouwbreed Premium

In het Utrechtse park Transwijk werken medewerkers van AA Dak uit Dungen aan de door Heijmerink Bouw gebouwde stadsboerderij Vijversteede. In opdracht van de gemeente ontwierp architectenbureau Atelier 3 een gebouw voor mensen en dieren waarbij het gebruik van houtskeletbouw de vorm en het karakter bepalen. De stadsboerderij is onderdeel van een grootschalig nieuwbouwplan van het park waarin onder meer een nieuwe speeltuin, wandelpaden, een skatebaan en diverse schooltuinen zijn opgenomen.

In het Utrechtse park Transwijk werken medewerkers van AA Dak uit Dungen aan de door Heijmerink Bouw gebouwde stadsboerderij Vijversteede. In opdracht van de gemeente ontwierp architectenbureau Atelier 3 een gebouw voor mensen en dieren waarbij het gebruik van houtskeletbouw de vorm en het karakter bepalen. De stadsboerderij is onderdeel van een grootschalig nieuwbouwplan van het park waarin onder meer een nieuwe speeltuin, wandelpaden, een skatebaan en diverse schooltuinen zijn opgenomen.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel