nieuws

Sport en innovatie

bouwbreed

Gejamont BV uit Doorwerth is bezig met het aanbrengen van prefab betonnen gevels tijdens de nieuwbouw van het Sport & Innovatie Centrum op Papendal in Arnhem. Het centrum moet onderdak bieden aan bedrijven en instelling uit de medische, wetenschappelijke, technische en sportieve hoek. Doel is om zoveel mogelijk kennis op het gebied van sport en innovatie samen te brengen. De werkzaamheden startten drie maanden geleden toen commissaris van de koningin in Gelderland Clemens Cornielje en Erica Terpstra, voorzitter van NOC/NSF symbolisch het eerste laagje beton stortten. In augustus werd al een semi-permanente trainingshal geopend. Verwacht wordt dat de werkzaamheden aan het centrum voor de bouwvak zijn afgerond. Heijmans is de hoofduitvoerder van het project.

Gejamont BV uit Doorwerth is bezig met het aanbrengen van prefab betonnen gevels tijdens de nieuwbouw van het Sport & Innovatie Centrum op Papendal in Arnhem. Het centrum moet onderdak bieden aan bedrijven en instelling uit de medische, wetenschappelijke, technische en sportieve hoek. Doel is om zoveel mogelijk kennis op het gebied van sport en innovatie samen te brengen. De werkzaamheden startten drie maanden geleden toen commissaris van de koningin in Gelderland Clemens Cornielje en Erica Terpstra, voorzitter van NOC/NSF symbolisch het eerste laagje beton stortten. In augustus werd al een semi-permanente trainingshal geopend. Verwacht wordt dat de werkzaamheden aan het centrum voor de bouwvak zijn afgerond. Heijmans is de hoofduitvoerder van het project.
Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel