nieuws

Spitsstrook blijft dicht door menselijke fout

bouwbreed Premium

De spitsstroken op de A2 Den Bosch/Utrecht waren gisterenochtend niet open vanwege een menselijke fout. Daardoor ontstond een file van rond de 26 kilometer lengte. Theo de Lange van de Regionale Verkeerscentrale van Rijkswaterstaat laat weten dat in de nacht van maandag op dinsdag kabelreparaties zijn uitgevoerd. Het weer aansluiten van de kabels is niet goed gedaan.

De spitsstroken op de A2 Den Bosch/Utrecht waren gisterenochtend niet open vanwege een menselijke fout. Daardoor ontstond een file van rond de 26 kilometer lengte. Theo de Lange van de Regionale Verkeerscentrale van Rijkswaterstaat laat weten dat in de nacht van maandag op dinsdag kabelreparaties zijn uitgevoerd. Het weer aansluiten van de kabels is niet goed gedaan.
’s Ochtends bleken de signaleringsborden niet goed te werken. Er werd direct een monteur gestuurd. Het vrijgeven van de spitsstrook gebeurt vanuit de verkeerscentrale synchroon voor een heel traject.

Reageer op dit artikel