nieuws

Scheurende wegdelen Enschede versterkt

bouwbreed

De gemeente Enschede gaat de ondergrond van toe- en afritten van viaducten op de Knalhutteweg versterken. Het wegdek op de hellende vlakken vertoont over een halve kilometer scheuren. Twee jaar geleden werd op een deel van de weg het asfalt vernieuwd, maar inmiddels zijn er weer nieuwe barsten zichtbaar. Volgens de gemeentelijke dienst DSOB zijn de scheuren te verklaren uit een verkeerstoename over de viaducten. De gemeente versterkt de ondergrond met een extra puinlaag.

De gemeente Enschede gaat de ondergrond van toe- en afritten van viaducten op de Knalhutteweg versterken. Het wegdek op de hellende vlakken vertoont over een halve kilometer scheuren. Twee jaar geleden werd op een deel van de weg het asfalt vernieuwd, maar inmiddels zijn er weer nieuwe barsten zichtbaar. Volgens de gemeentelijke dienst DSOB zijn de scheuren te verklaren uit een verkeerstoename over de viaducten. De gemeente versterkt de ondergrond met een extra puinlaag.

Reageer op dit artikel