nieuws

Scharrelstal

bouwbreed Premium

Montagebedrijf Hardeman en Van Harten uit Lunteren plaatst een tussenwand in de nieuwe kippenstal van pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren. In de stal, die pal naast de snelweg A18 staat, zullen vanaf eind januari 40.000 kippen scharrelen. In de kippenschuur zijn verschillende niveaus aangebracht. De beun, de ruimte waarop de voergoten, de drinkbakken en de legnesten zich bevinden, is verhoogd geplaatst. Hierdoor is de hele stalvloer vrij voor de kippen om te scharrelen. Van Westreenen uit Barneveld is de hoofdaannemer.

Montagebedrijf Hardeman en Van Harten uit Lunteren plaatst een tussenwand in de nieuwe kippenstal van pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren. In de stal, die pal naast de snelweg A18 staat, zullen vanaf eind januari 40.000 kippen scharrelen. In de kippenschuur zijn verschillende niveaus aangebracht. De beun, de ruimte waarop de voergoten, de drinkbakken en de legnesten zich bevinden, is verhoogd geplaatst. Hierdoor is de hele stalvloer vrij voor de kippen om te scharrelen. Van Westreenen uit Barneveld is de hoofdaannemer.

Reageer op dit artikel