nieuws

Rodamco Europe stelt splitsing aandelen voor

bouwbreed

Rodamco Europe wil zijn aandeel splitsen in de verhouding vier op een. Daartoe zal het vastgoedbedrijf op 27 april een voorstel doen aan zijn aandeelhouders. De prijs van een aandeel, dat vrijdag sloot op 103,50 euro, is volgens het bedrijf te hoog in vergelijking met de koers van het gemiddelde aandeel in de AEX. De aandelensplitsing moet de verhandelbaarheid verbeteren en het aandeel aantrekkelijk maken. Dat kan leiden tot een hogere beurswaarde voor het bedrijf.

Rodamco Europe wil zijn aandeel splitsen in de verhouding vier op een. Daartoe zal het vastgoedbedrijf op 27 april een voorstel doen aan zijn aandeelhouders. De prijs van een aandeel, dat vrijdag sloot op 103,50 euro, is volgens het bedrijf te hoog in vergelijking met de koers van het gemiddelde aandeel in de AEX. De aandelensplitsing moet de verhandelbaarheid verbeteren en het aandeel aantrekkelijk maken. Dat kan leiden tot een hogere beurswaarde voor het bedrijf.

Reageer op dit artikel