nieuws

Renovatie Vijzelstraat

bouwbreed

Op de hoek van de Amsterdamse Vijzelstraat met de Prinsengracht worden in opdracht van Rappange een aantal oude panden gerenoveerd. De panden zijn aan het oog onttrokken door geel steigerdoek. Een bouwvakker aan het werk op de steigers krijgt een pakketje bakstenen aangeleverd met behulp van een kraan. Tussen het steigerdoek door pakt hij zijn stenen om verder te kunnen met zijn werk. De aannemer is Heddes Bouw.

Op de hoek van de Amsterdamse Vijzelstraat met de Prinsengracht worden in opdracht van Rappange een aantal oude panden gerenoveerd. De panden zijn aan het oog onttrokken door geel steigerdoek. Een bouwvakker aan het werk op de steigers krijgt een pakketje bakstenen aangeleverd met behulp van een kraan. Tussen het steigerdoek door pakt hij zijn stenen om verder te kunnen met zijn werk. De aannemer is Heddes Bouw.

Reageer op dit artikel