nieuws

Railmaster laat deur moeiteloos schuiven

bouwbreed

Lemstra Techniek uit Sint Pancras heeft de schuifdeurautomaat Railmaster ontwikkeld. Door de kleine afmeting kan hij in elk binnendeurkozijn worden gemonteerd, zowel bij een voor de wand als een in de wand uitvoering.

H et apparaatje verplaatst moeiteloos de zwaarste deuren, aldus de fabrikant. De Railmaster kan worden weggewerkt en ingebouwd in zowel nieuwe als bestaande deurkozijnen. Doordat de automaat op de rail van het schuifdeursysteem wordt gemonteerd zijn slechts minimale bouwkundige aanpassingen nodig, zegt Lemstra Techniek, elektra en het plaatsen van een bedieningsknop. De schuifdeurautomaat beschikt over software om de schuifdeur te programmeren naar de wensen van de gebruiker. Ook is aansluiting op meerdere bedieningsproducten mogelijk, zoals afstandsbedieningen, elektrisch slot en brandmeldsysteem. De schuifdeur blijft altijd met de hand te bedienen. Dit om de veiligheid te waarborgen. De Railmaster is vooral geschikt voor zorgcentra, verpleeghuizen en servi ceflats.

Reageer op dit artikel