nieuws

Nieuwe laagdiktemeter SuperPIG in het klein

bouwbreed Premium

De laagdiktemeter SuperPIG van TQC uit Zevenhuizen is vernieuwd. De nieuwe versie is moderner van uiterlijk, kleiner van formaat en handzamer en nauwkeuriger te hanteren. De destructieve laagdiktemeter is gemaakt van geanodiseerd titanium. Het apparaat heeft nu een zakformaat, waarbij de ergonomie is verbeterd. Met een draai aan de knop kan van mes worden gewisseld, terwijl de niet gebruikte messen veilig zijn opgeborgen in de cilinder. De nieuwe SuperPIG meet opgebrachte verf- en coatinglagen op nagenoeg elke ondergrond. Hij meet het aantal aangebrachte lagen, de dikte en de kwaliteit per laag. Nieuw is de mogelijkheid om standaard een ruitjesproefmes in de cilinder te laden voor het uitvoeren van een hechtingstest. Het kleine formaat maakt ook meten in hoeken eenvoudiger.

De laagdiktemeter SuperPIG van TQC uit Zevenhuizen is vernieuwd. De nieuwe versie is moderner van uiterlijk, kleiner van formaat en handzamer en nauwkeuriger te hanteren. De destructieve laagdiktemeter is gemaakt van geanodiseerd titanium. Het apparaat heeft nu een zakformaat, waarbij de ergonomie is verbeterd. Met een draai aan de knop kan van mes worden gewisseld, terwijl de niet gebruikte messen veilig zijn opgeborgen in de cilinder. De nieuwe SuperPIG meet opgebrachte verf- en coatinglagen op nagenoeg elke ondergrond. Hij meet het aantal aangebrachte lagen, de dikte en de kwaliteit per laag. Nieuw is de mogelijkheid om standaard een ruitjesproefmes in de cilinder te laden voor het uitvoeren van een hechtingstest. Het kleine formaat maakt ook meten in hoeken eenvoudiger.

Reageer op dit artikel