nieuws

Nelf verbetert wintercoatings

bouwbreed Premium

Nelf Lakfabrieken heeft zijn wintercoatings vernieuwd. De betreffende producten – Nelfapré Winterprimer en Nelflite Wintercoatings SB – geven nu net zo’n mooi resultaat als de algemene Nelfite SB lijn (Lakverf SB en Caraat SB) op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Dat betekent dat met de winterverven projecten zijn te voltooien wanneer de temperaturen buiten te laag zijn om met normale verf te werken. De nieuwe wintercoating heeft nu ook een bindmiddel op basis van siliconen en geeft een mooie volle hoogglans,

Nelf Lakfabrieken heeft zijn wintercoatings vernieuwd. De betreffende producten – Nelfapré Winterprimer en Nelflite Wintercoatings SB – geven nu net zo’n mooi resultaat als de algemene Nelfite SB lijn (Lakverf SB en Caraat SB) op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Dat betekent dat met de winterverven projecten zijn te voltooien wanneer de temperaturen buiten te laag zijn om met normale verf te werken. De nieuwe wintercoating heeft nu ook een bindmiddel op basis van siliconen en geeft een mooie volle hoogglans,

Reageer op dit artikel