nieuws

Multimediaboom

bouwbreed

Bruns BV uit Bergeijk is bezig met het plaatsen van de zogeheten ‘multimediaboom’ in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. De boom, waarin onder andere luidsprekers, televisies en diakijkertjes worden geplaatst, is betimmerd met de tien houtsoorten die in de Veluwezoom voorkomen. Het vernieuwde bezoekerscentrum maakt onderdeel uit van het Veluwetransferium Posbank. De verbouwing en nieuwbouw gebeurt in opdracht van de Vereniging Natuurmonumenten. Hoofdaannemer is Dijkhof Bouwbedrijf BV uit Klarenbeek.

Bruns BV uit Bergeijk is bezig met het plaatsen van de zogeheten ‘multimediaboom’ in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. De boom, waarin onder andere luidsprekers, televisies en diakijkertjes worden geplaatst, is betimmerd met de tien houtsoorten die in de Veluwezoom voorkomen. Het vernieuwde bezoekerscentrum maakt onderdeel uit van het Veluwetransferium Posbank. De verbouwing en nieuwbouw gebeurt in opdracht van de Vereniging Natuurmonumenten. Hoofdaannemer is Dijkhof Bouwbedrijf BV uit Klarenbeek.
Foto: Sjef Prins/APA

Reageer op dit artikel