nieuws

Morgo Aluminium breidt uit

bouwbreed Premium

Morgo Aluminium uit Zutphen, producent van aluminium platen en profielen, heeft zijn zetterij uitgebreid door de aanschaf van een CNC-gestuurde kantbank en een knipschaar van Durma. Door speciale software kan de afdeling werkvoorbereiding simuleren welke profielvormen zoal mogelijk zijn. De touchscreen besturing zorgt ervoor dat complexe vormen vervolgens zonder problemen uitvoerbaar zijn.

Morgo Aluminium uit Zutphen, producent van aluminium platen en profielen, heeft zijn zetterij uitgebreid door de aanschaf van een CNC-gestuurde kantbank en een knipschaar van Durma. Door speciale software kan de afdeling werkvoorbereiding simuleren welke profielvormen zoal mogelijk zijn. De touchscreen besturing zorgt ervoor dat complexe vormen vervolgens zonder problemen uitvoerbaar zijn.

Reageer op dit artikel