nieuws

Minister Peijs brengt werkbezoek aan China

bouwbreed Premium

China is booming en het Nederlandse bedrijfsleven probeert daar een graantje van mee te pikken. Minister Peijs (verkeer) brengt van 10 tot en met 13 januari aanstaande een werkbezoek aan China waarin binnenvaart centraal staat. Zij wordt vergezeld door een grote groep vertegenwoordigers van zowel publieke als private partijen. Het bezoek staat in het teken van het Yangtze Shipping Inland Forum.

China is booming en het Nederlandse bedrijfsleven probeert daar een graantje van mee te pikken. Minister Peijs (verkeer) brengt van 10 tot en met 13 januari aanstaande een werkbezoek aan China waarin binnenvaart centraal staat. Zij wordt vergezeld door een grote groep vertegenwoordigers van zowel publieke als private partijen. Het bezoek staat in het teken van het Yangtze Shipping Inland Forum.
Dit binnenvaartcongres is samen met de Chinese minister Li Shenglin van Communicatie georganiseerd en heeft plaats in Wuhan, één van de belangrijkste havens langs de Yangtze. De 6300 kilometer lange rivier ontwikkelt zich in rap tempo als belangrijke vervoersader. Het congres biedt de Chinese en Nederlandse binnenvaartsector de kans informatie uit te wisselen over onder meer, baggeren en wet- en regelgeving.

Reageer op dit artikel