nieuws

Miljard winst voorHeidelberg Cement

bouwbreed Premium

Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement profiteert van de zachte winter en de aantrekkende bouwmarkten. Het concern verwacht over 2006 een winst te maken van rond de miljard euro. Over 2005 schreef de moedermaatschappij van Enci en Beamix een positief resultaat in de boeken van 471 miljoen euro. De afzet van cement en klinkers nam vorig jaar toe van 68 naar 80 miljoen ton. De omzet steeg van 7,8 naar ruim 9 miljard euro. Heidelberg Cement maakt op 21 februari gedetailleerd zijn voorlopige jaarresultaten bekend.

Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement profiteert van de zachte winter en de aantrekkende bouwmarkten. Het concern verwacht over 2006 een winst te maken van rond de miljard euro. Over 2005 schreef de moedermaatschappij van Enci en Beamix een positief resultaat in de boeken van 471 miljoen euro. De afzet van cement en klinkers nam vorig jaar toe van 68 naar 80 miljoen ton. De omzet steeg van 7,8 naar ruim 9 miljard euro. Heidelberg Cement maakt op 21 februari gedetailleerd zijn voorlopige jaarresultaten bekend.

Reageer op dit artikel