nieuws

Maatregelen tegen verkeersinfarct Venlo

bouwbreed Premium

Nog voor de Floriade van 2012 moeten maatregelen worden genomen om te voorkomen dat Venlo dichtslibt. Volgens de gemeente zijn onder meer aanpassingen aan de autosnelweg A67 Eindhoven-Venlo-Duitsland dringend noodzakelijk. Ook denkt ze aan beperking van de snelheid en desnoods inhaalverboden. Op den duur is uitbreiding van de snelweg van vier naar zes rijstroken onvermijdelijk, aldus de gemeente.

Nog voor de Floriade van 2012 moeten maatregelen worden genomen om te voorkomen dat Venlo dichtslibt. Volgens de gemeente zijn onder meer aanpassingen aan de autosnelweg A67 Eindhoven-Venlo-Duitsland dringend noodzakelijk. Ook denkt ze aan beperking van de snelheid en desnoods inhaalverboden. Op den duur is uitbreiding van de snelweg van vier naar zes rijstroken onvermijdelijk, aldus de gemeente.

Reageer op dit artikel