nieuws

Kwart miljard voorverwerking afval

bouwbreed Premium

Thiess heeft in Australië voor 265 miljoen euro opdrachten voor afvalmanagement binnengehaald. Thiess maakt deel uit van Leighton dat op zijn beurt weer een dochtermaatschappij is van de Duitse bouwer Hochtief. De orders komen van vijf gemeenten. De contracten variëren in lengte van vijf tot tien jaar. Thiess neemt de verantwoordelijkheid zowel voor de inzameling en sortering als het geschikt maken voor hergebruik.

Thiess heeft in Australië voor 265 miljoen euro opdrachten voor afvalmanagement binnengehaald. Thiess maakt deel uit van Leighton dat op zijn beurt weer een dochtermaatschappij is van de Duitse bouwer Hochtief. De orders komen van vijf gemeenten. De contracten variëren in lengte van vijf tot tien jaar. Thiess neemt de verantwoordelijkheid zowel voor de inzameling en sortering als het geschikt maken voor hergebruik.

Reageer op dit artikel