nieuws

KNV: Duur asfalt noopt tot snel aanleggen

bouwbreed Premium

Het Rijk moet snel nieuw asfalt aanleggen, omdat de prijs van asfalt steeds hoger wordt. Dat zei de voorzitter van het Koninklijk Nederlands Vervoer, Willem Heeren, gisteren tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Hij bekritiseerde ook minister ­Peijs (verkeer), omdat de filedruk de afgelopen vijf jaar met 25 procent is gestegen. Nieuw beleid is absoluut nodig, zei hij. Heeren zei dat alleen nieuw asfalt op het hoofdwegennet aanleggen zeker niet zal helpen. “Denk ook aan de secundaire wegen en openbaar vervoer.”

Het Rijk moet snel nieuw asfalt aanleggen, omdat de prijs van asfalt steeds hoger wordt. Dat zei de voorzitter van het Koninklijk Nederlands Vervoer, Willem Heeren, gisteren tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Hij bekritiseerde ook minister ­Peijs (verkeer), omdat de filedruk de afgelopen vijf jaar met 25 procent is gestegen. Nieuw beleid is absoluut nodig, zei hij. Heeren zei dat alleen nieuw asfalt op het hoofdwegennet aanleggen zeker niet zal helpen. “Denk ook aan de secundaire wegen en openbaar vervoer.”

Reageer op dit artikel