nieuws

Kemper System levert oplosmiddel- en reukvrije afdichtingen die milieu sparen

bouwbreed Premium

Kemper System heeft voor gevoelige milieus nieuwe oplosmiddelvrije afdichtingsproducten ontwikkeld die zelfs in een ziekenhuis of kindercreche niet tot iritatie leiden.

Een groot voordeel van het gebruik van oplosmiddelvrije afdichtingsmiddelen is, dat de luchtbehandeling van een gebouw gewoon kan blijven draaien als ze inpandig worden aangebracht. In kantoorgebouwen kan gewoon worden doorgewerkt. Bovendien wordt het milieu gespaard.
Het product, dat in twee lagen wordt aangebracht, is niet alleen ontwikkeld voor binnenwerk. Het wordt ook veel toegepast op balkons, parkeergarages en daken en geeft een duurzaam elastische naadloze afdichting. Omdat het vloeibaar wordt aangebracht, sluit het als een tweede huid op de ondergrond aan.
Behalve Kemperol 2K-PUR, voor standaardafdichtingen, presenteerde Kemper op de Bau 2007 een oplosmiddelvrije variant van Kemperdur. Dit is een afdichtingsmiddel dat met behulp van een strooimiddel een afdeklaag of kleur krijgt.

Reageer op dit artikel