nieuws

Infratech

bouwbreed

Nederland heeft een belangrijke doorvoerfunctie naar Europa met de luchthaven Schiphol en de haven van Rotterdam. Die functie vraagt om innovatie als het gaat om het bouwen van infrastructuur. De InfraTech Innovatieprijs onderstreept de innovatiekracht van de gww-sector. Inschrijving staat open voor baanbrekende ideeën voor aanleg van infrastructuur of infrastructurele oplossingen.

Nederland heeft een belangrijke doorvoerfunctie naar Europa met de luchthaven Schiphol en de haven van Rotterdam. Die functie vraagt om innovatie als het gaat om het bouwen van infrastructuur. De InfraTech Innovatieprijs onderstreept de innovatiekracht van de gww-sector. Inschrijving staat open voor baanbrekende ideeën voor aanleg van infrastructuur of infrastructurele oplossingen.
Voor de InfraTech Innovatieprijs 2007 beoordeelde de professionele vakjury zo’n veertig inzendingen op vernieuwend karakter, gevolgen voor het milieu, creatief gebruik van ruimte en/of middelen, de mate van energiebesparing, duurzaamheid en het maatschappelijk nut. Drie inzendingen zijn als mogelijke winnaar genomineerd. De feitelijke winnaar wordt bekendgemaakt op de openingsdag van de beurs InfraTech.

Reageer op dit artikel