nieuws

Hochtief-dochter scoort 411 miljoen euro

bouwbreed

De Australische Hochtiefdochter Leighton noteert voor 411 miljoen euro aan nieuwe orders. In het zuiden van Australië neemt het concern voor een periode van vijf jaar de winning op zich van ijzererts. De werkzaamheden in het project South Middelback Ranges leveren 180 miljoen euro op. Ten westen van Melbourne bouwt Leighton een 9,3 kilometer lange rondweg. Het karwei staat in de boeken voor 124 miljoen euro. Leightondochter John Holland haalde een opdracht binnen voor 107 miljoen euro.

De Australische Hochtiefdochter Leighton noteert voor 411 miljoen euro aan nieuwe orders. In het zuiden van Australië neemt het concern voor een periode van vijf jaar de winning op zich van ijzererts. De werkzaamheden in het project South Middelback Ranges leveren 180 miljoen euro op. Ten westen van Melbourne bouwt Leighton een 9,3 kilometer lange rondweg. Het karwei staat in de boeken voor 124 miljoen euro. Leightondochter John Holland haalde een opdracht binnen voor 107 miljoen euro.

Reageer op dit artikel