nieuws

Garagedeur past bij elke voordeur dankzij concept EntraMatch

bouwbreed

Een garagedeur met hetzelfde uiterlijk als de naastgelegen voordeur. Kanteldeurenfabrikant Euro-Deur uit Nieuwkoop maakt dergelijke deuren met zijn concept EntraMatch.

Elke lookalike garagedeur wordt klantspecifiek gemaakt, zij het op basis van de voordeuren uit het Weekamp Deuren-assortiment.
Stalen kanteldeuren, zoals toegepast bij garages, verdienen zelden de schoonheidsprijs, vindt Euro-Deur. Ze doen vaak afbreuk aan de uitstraling van met zorg gebouwde woningen, landhuizen en villa’s. Dat moet anders kunnen, bedacht de fabrikant van kanteldeuren, en introduceert nu het EntraMatch concept. Dat biedt de mogelijkheid om de garagedeur te voorzien van een perfect bij de voordeur passende kanteldeur. Deze kanteldeuren zijn mede gebaseerd op de voordeuren van Weekamp Deuren, het bedrijf waarmee Euro-Deur samenwerkt. Zij zijn opgebouwd uit panelen die zoveel mogelijk overeenkomen met de bijpassende voordeur, zodat een harmonieus geheel ontstaat. Er kan worden gekozen uit 175 Weekamp-modellen. Een eigen ontwerp laten maken is ook mogelijk, evenals een replica van een uniek model deur, zoals in een monumentenpand kan voorkomen.
De levertijd voor een deur uit de Weekamp-stal is zo’n acht weken. In de andere gevallen vraagt de productie meer tijd.

Maatwerk

De EntraMatch-kanteldeuren zijn naar keuze binnen of buiten de gevel draaiend en handmatig of elektrisch te bedienen. Een loopdeur is mogelijk.
Omdat alles op maat wordt gemaakt zijn er geen standaardafmetingen. De producent komt altijd eerst langs om te meten. Daarom is het concept ook een oplossing voor locaties die vragen om een extra brede of hoge kanteldeur of voor monumentale projecten waarvan de oorspronkelijke deuren aan vervanging toe zijn. De kanteldeur kan volledig afgelakt in de gewenste kleur worden afgeleverd. Het is ook mogelijk om in één order zowel de kanteldeur als een nieuwe bijpassende voordeur te bestellen.
In plaats van een kanteldeur kan EntraMatch ook een precies bij de voordeur passende pui voor de garage maken.

Reageer op dit artikel