nieuws

fototototo

bouwbreed Premium

De sloop van een liftschacht van het oude treinstation in Arnhem valt onder verantwoordelijkheid van het sloopbedrijf BOS BV uit Mijdrecht. Het station moet plaatsmaken voor een zeer futuristische openbaarvervoerterminal. De bouw van de terminal zal ongeveer drie jaar duren en wordt naar verwachting opgeleverd in 2009. Het bouwwerk moet een hoogwaardige uitstraling krijgen en het visitekaartje van Arnhem worden. Reizigers kunnen tijdens de werkzaamheden intussen gebruikmaken van een tijdelijk station dat op kleine afstand ligt van het oude station.

De sloop van een liftschacht van het oude treinstation in Arnhem valt onder verantwoordelijkheid van het sloopbedrijf BOS BV uit Mijdrecht. Het station moet plaatsmaken voor een zeer futuristische openbaarvervoerterminal. De bouw van de terminal zal ongeveer drie jaar duren en wordt naar verwachting opgeleverd in 2009. Het bouwwerk moet een hoogwaardige uitstraling krijgen en het visitekaartje van Arnhem worden. Reizigers kunnen tijdens de werkzaamheden intussen gebruikmaken van een tijdelijk station dat op kleine afstand ligt van het oude station.

Reageer op dit artikel