nieuws

foto woonboederij

bouwbreed

In de weilanden bij Noordeloos werken medewerkers van Teus van den Berg Aannemers en Timmerbedrijf uit Werkendam aan de bouw van een grote woonboerderij. Het bedrijf dat tien jaar geleden is opgericht, is voornamelijk werkzaam in de woningbouw rondom Werkendam. Een grote machinale werkplaats is de basis voor verbouwingswerkzaamheden en de bouw van dakkapellen, kozijnen, ramen en deuren.

In de weilanden bij Noordeloos werken medewerkers van Teus van den Berg Aannemers en Timmerbedrijf uit Werkendam aan de bouw van een grote woonboerderij. Het bedrijf dat tien jaar geleden is opgericht, is voornamelijk werkzaam in de woningbouw rondom Werkendam. Een grote machinale werkplaats is de basis voor verbouwingswerkzaamheden en de bouw van dakkapellen, kozijnen, ramen en deuren.

Reageer op dit artikel