nieuws

foto metzo college

bouwbreed

Het splinternieuwe Metzo College in Doetinchem maakt de tongen los. De een is aangenaam verrast door de opmerkelijke architectuur, de ander moet nog wennen aan de moderne contouren van de nieuwbouw. Wat de meningen ook zijn: het Metzo College is een in het oog springend schoolgebouw. Het dingt mee in de Scholenbouwprijsvraag. Er zijn acht scholen genomineerd. Het is de bedoeling om op 25 januari, tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling, de prijs uit te reiken. Het Metzo college is een ontwerp van Erick van Egeraat associated architects uit Rotterdam.

Het splinternieuwe Metzo College in Doetinchem maakt de tongen los. De een is aangenaam verrast door de opmerkelijke architectuur, de ander moet nog wennen aan de moderne contouren van de nieuwbouw. Wat de meningen ook zijn: het Metzo College is een in het oog springend schoolgebouw. Het dingt mee in de Scholenbouwprijsvraag. Er zijn acht scholen genomineerd. Het is de bedoeling om op 25 januari, tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling, de prijs uit te reiken. Het Metzo college is een ontwerp van Erick van Egeraat associated architects uit Rotterdam.

Reageer op dit artikel