nieuws

Elsia

bouwbreed

Gedetailleerde informatie over bladlood als bouwmateriaal staat op www.elsia-web.org, de nieuwe website van de vereniging van de Europese bladloodindustrie, de European Lead Sheet Industry Association (ELSIA). De site moet dienen als informatiebron van informatie voor iedere geïnteresseerde, van bouwondernemer, architect en ambachtsman tot aan de particulier die er helemaal niets over weet. Een groot deel is ingeruimd voor de conclusies uit een onderzoek naar de milieu-aspecten van bladlood: het materiaal is heel wat ‘groener’ dan velen denken.

Gedetailleerde informatie over bladlood als bouwmateriaal staat op www.elsia-web.org, de nieuwe website van de vereniging van de Europese bladloodindustrie, de European Lead Sheet Industry Association (ELSIA). De site moet dienen als informatiebron van informatie voor iedere geïnteresseerde, van bouwondernemer, architect en ambachtsman tot aan de particulier die er helemaal niets over weet. Een groot deel is ingeruimd voor de conclusies uit een onderzoek naar de milieu-aspecten van bladlood: het materiaal is heel wat ‘groener’ dan velen denken.

Reageer op dit artikel