nieuws

Consortium Leightonscoort kwart miljard

bouwbreed Premium

Hochtiefdochter Leighton heeft een aantrekkelijk brokstuk uit de infraplannen in de Australische deelstaat New South Wales binnengehaald. Een consortium rond Leighton legt voor een bedrag tussen de 180 en 240 miljoen euro 35 kilometer snelweg aan. Het aandeel van Leighton bedraagt 75 procent.De weg is onderdeel van het 480 miljoen vergende plan voor de aanleg van 67 kilometer snelweg in New South Wales.

Hochtiefdochter Leighton heeft een aantrekkelijk brokstuk uit de infraplannen in de Australische deelstaat New South Wales binnengehaald. Een consortium rond Leighton legt voor een bedrag tussen de 180 en 240 miljoen euro 35 kilometer snelweg aan. Het aandeel van Leighton bedraagt 75 procent.De weg is onderdeel van het 480 miljoen vergende plan voor de aanleg van 67 kilometer snelweg in New South Wales.

Reageer op dit artikel