nieuws

City Campus Max

bouwbreed

In Utrecht is Terracon Funderingstechniek begonnen met het slaan van de eerste palen van City Campus Max. De door Rabo Vastgoed ontwikkelde 70 meter hoge woontoren gaat ruimte bieden aan 750 studenteneenheden die door de woningbouwcorporaties SSH Utrecht en Bo-Ex worden beheerd, en aan 250 starterskoopappartementen. Het door Klunder Architecten ontworpen complex biedt straks tevens ruimte aan bijna 3000 vierkante meter commerciële ruimtes en moet in 2007 klaar zijn.

In Utrecht is Terracon Funderingstechniek begonnen met het slaan van de eerste palen van City Campus Max. De door Rabo Vastgoed ontwikkelde 70 meter hoge woontoren gaat ruimte bieden aan 750 studenteneenheden die door de woningbouwcorporaties SSH Utrecht en Bo-Ex worden beheerd, en aan 250 starterskoopappartementen. Het door Klunder Architecten ontworpen complex biedt straks tevens ruimte aan bijna 3000 vierkante meter commerciële ruimtes en moet in 2007 klaar zijn.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel