nieuws

Bussen ingezet bij werk aan Vechtbrug

bouwbreed Premium

Rijkswaterstaat zet bussen in om de overlast van de werkzaamheden aan de Vechtbrug op de A1 tegen te gaan. Reizigers tussen het ’t Gooi/Almere en Amsterdam kunnen kunnen voor 1 of 2 euro in de weekeinden per bus van en naar de hoofdstad reizen. Komend weekeinde en volgende week zaterdag en zondag wordt het verkeer over de brug over versmalde rijstroken geleid waar een maximum snelheid geldt van 70 kilometer per uur.

Rijkswaterstaat zet bussen in om de overlast van de werkzaamheden aan de Vechtbrug op de A1 tegen te gaan. Reizigers tussen het ’t Gooi/Almere en Amsterdam kunnen kunnen voor 1 of 2 euro in de weekeinden per bus van en naar de hoofdstad reizen. Komend weekeinde en volgende week zaterdag en zondag wordt het verkeer over de brug over versmalde rijstroken geleid waar een maximum snelheid geldt van 70 kilometer per uur.

Reageer op dit artikel