nieuws

Bijschrift rtd cs

bouwbreed Premium

De bouwplaats voor het tijdelijke station Rotterdam CS biedt een desolate aanblik. Deze periode, met een piek tussen kerst en nieuwjaar, ligt het werk stil. De komende jaren wordt hier gewerkt aan de bouw van een nieuw metrostation voor RandstadRail, een verbrede autotunnel onder het Weena, de realisatie van een nieuwe ov-terminal en het voetgangersvriendelijk maken van het stationsplein. In het voorjaar van 2010 moet het nieuwe station geopend worden.

De bouwplaats voor het tijdelijke station Rotterdam CS biedt een desolate aanblik. Deze periode, met een piek tussen kerst en nieuwjaar, ligt het werk stil. De komende jaren wordt hier gewerkt aan de bouw van een nieuw metrostation voor RandstadRail, een verbrede autotunnel onder het Weena, de realisatie van een nieuwe ov-terminal en het voetgangersvriendelijk maken van het stationsplein. In het voorjaar van 2010 moet het nieuwe station geopend worden.

Reageer op dit artikel