nieuws

Armstrong

bouwbreed

‘In vijf stappen naar het meest geschikte plafond’. Dat kan volgens Armstrong, fabrikant van mineraalvezel- en andere systeemplafonds, met de geavanceerde navigatietechnologie van zijn vernieuwde website www.armstrong.nl. De vijf stappen zijn: inspiratie (met voorbeelden in een projectgalerij en een ideeënboek), keuzecriteria, producten, besteksteksten en techniek en contact. Verder zijn er handige extra’s. Een venster toont welke pagina’s op de site het meest zijn bezocht. Er is een nieuwspagina met de actuele ontwikkelingen en er zijn interactieve flash presentaties van al of niet designplafonds in verschillende situaties

‘In vijf stappen naar het meest geschikte plafond’. Dat kan volgens Armstrong, fabrikant van mineraalvezel- en andere systeemplafonds, met de geavanceerde navigatietechnologie van zijn vernieuwde website www.armstrong.nl. De vijf stappen zijn: inspiratie (met voorbeelden in een projectgalerij en een ideeënboek), keuzecriteria, producten, besteksteksten en techniek en contact. Verder zijn er handige extra’s. Een venster toont welke pagina’s op de site het meest zijn bezocht. Er is een nieuwspagina met de actuele ontwikkelingen en er zijn interactieve flash presentaties van al of niet designplafonds in verschillende situaties

Reageer op dit artikel