nieuws

Appartementen op terrein melkfabriek

bouwbreed

Het terrein van de voormalige melkfabriek in het Noord-Drentse Vries wordt omgebouwd tot woonlocatie. Woningstichting Wooncom wil er veertig appartementen bouwen. Het gemeentebestuur van Tynaarlo heeft de raad gevraagd een krediet beschikbaar te stellen voor de herontwikkeling van het terrein.

Het terrein van de voormalige melkfabriek in het Noord-Drentse Vries wordt omgebouwd tot woonlocatie. Woningstichting Wooncom wil er veertig appartementen bouwen. Het gemeentebestuur van Tynaarlo heeft de raad gevraagd een krediet beschikbaar te stellen voor de herontwikkeling van het terrein.
Voordat kan worden begonnen met de bouw moet de grond worden gesaneerd. Dat moet dit jaar gebeuren. Wooncom verwacht de nieuwe huizen eind 2008 te kunnen opleveren. Er komen zowel koop- als huurwoningen. Volgens de woningstichting zijn de appartementen zeer geschikt voor ouderen. De prijzen van de koopwoningen liggen rond 250.000 euro. De huurwoningen komen niet boven 485 euro per maand.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels