nieuws

Management buy-out bij Concrelit

bouwbreed

Betonindustrie Concrelit in Steenwijk is via een management buy-out verzelfstandigd. Tjeerd van der Zee heeft de aandelen overgenomen van de Nederlandse Cement Deelnemingsmaatschappij in Nieuwegein. De verzelfstandiging heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

Betonindustrie Concrelit in Steenwijk is via een management buy-out verzelfstandigd. Tjeerd van der Zee heeft de aandelen overgenomen van de Nederlandse Cement Deelnemingsmaatschappij in Nieuwegein. De verzelfstandiging heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.
Het Steenwijker bedrijf produceert en vermarkt voornamelijk prefab betonelementen voor de agrarische sector en de grond-, water en wegenbouw. Producten als Concrelit Stalvloeren en Leicon Verkeersgeleiding.
Van der Zee wil productontwikkeling en marktontwikkeling nu verder versterken. Daarom zal in de komende periode ge ï nvesteerd worden in zowel productie als verkoop.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels