nieuws

BAM-dochters bouwen stadion in Berlijn

bouwbreed

De Duitse utiel-dochter van BAM, Müller-Altvatter, heeft samen met zusteronderneming HBM Stadien- und Sportstättenbau de opdracht verworven voor de bouw van de arena O 2 World in Berlijn. Opdrachtgever is Anschutz Entertainment Group (AEG), een van de leidende, wereldwijd opererende ondernemingen op het gebied van sport en entertainment. De aanneemsom bedraagt 103 miljoen euro. Naar verwachting is O 2 World in augustus 2008 gereed.

De Duitse utiel-dochter van BAM, Müller-Altvatter, heeft samen met zusteronderneming HBM Stadien- und Sportstättenbau de opdracht verworven voor de bouw van de arena O 2 World in Berlijn. Opdrachtgever is Anschutz Entertainment Group (AEG), een van de leidende, wereldwijd opererende ondernemingen op het gebied van sport en entertainment. De aanneemsom bedraagt 103 miljoen euro. Naar verwachting is O 2 World in augustus 2008 gereed.
De bouw van het multifunctionele stadion komt tot stand op het terrein van een voormalig postvrachtstation in het oostelijke deel van Berlijn. Het complex omvat 60.000 vierkante meter en biedt zit- en staanplaatsen aan maximaal 17.000 bezoekers. De arena leent zich voor sportieve, culturele en muzikale evenementen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels