nieuws

Kleefdoek Basic houdt stof vast

bouwbreed

uden – Houtverwerkende bedrijven en andere bedrijven waar veel stof voorkomt kunnen voor hun spuitwerkzaamheden baat hebben bij de nieuwe Basic-kleefdoek van Wiltec uit Uden. De kleefdoek verwijdert stofdeeltjes zonder ze naar elders te verplaatsen. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgenomen en vastgehouden, aldus de leverancier. Het doek heeft een impregnering op basis van alkydhars […]

uden – Houtverwerkende bedrijven en andere bedrijven waar veel stof voorkomt kunnen voor hun spuitwerkzaamheden baat hebben bij de nieuwe Basic-kleefdoek van Wiltec uit Uden. De kleefdoek verwijdert stofdeeltjes zonder ze naar elders te verplaatsen. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgenomen en vastgehouden, aldus de leverancier. Het doek heeft een impregnering op basis van alkydhars en is geschikt voor alle laksoorten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels