nieuws

Coachingprogramma Smard voor succesvolle studenten

bouwbreed

amsterdam – Speciaal voor talentvolle studenten lanceert uitzendbureau Student Select het programma Smard. Dit op zogeheten High Potentials gerichte programma coacht hen tijdens de studie naar een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Wie geselecteerd wordt voor Smard krijgt bijbanen binnen het eigen vakgebied, praktijkcoaching door consultants en toegang tot de meest gewilde startersfuncties. Aan de […]

amsterdam – Speciaal voor talentvolle studenten lanceert uitzendbureau Student Select het programma Smard.

Dit op zogeheten High Potentials gerichte programma coacht hen tijdens de studie naar een succesvolle start op de arbeidsmarkt.

Wie geselecteerd wordt voor Smard krijgt bijbanen binnen het eigen vakgebied, praktijkcoaching door consultants en toegang tot de meest gewilde startersfuncties.

Aan de andere kant fungeert het Smard-programma als een keurmerk voor studenten, waardoor opdrachtgevers als eerste toegang krijgen tot de meest gekwalificeerde starters op de arbeidsmarkt en inzicht krijgen in hun resultaten en bewezen successen. Student Select is in 2002 opgericht als eerste landelijk online studentenuitzendbureau. Naast het uitzenden van studenten richt Student Select zich op de recruitment van High Potentials op de arbeidsmarkt. Het bureau heeft toegang tot een database van 80.000 hbo�ers en wo�ers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels