nieuws

Schotse scholen voor Bilfinger

bouwbreed

mannheim – Bilfinger Berger mag in Schotland een exclusief bod doen op een project om in publiek-private samenwerking drie scholen te bouwen en 32 jaar te beheren. De opdracht heeft een waarde van 100 miljoen euro. Groot-Brittannië heeft zich voor de bouwer uit Mannheim in snel tempo ontwikkeld tot de belangrijkste markt voor pps. Bilfinger […]

mannheim – Bilfinger Berger mag in Schotland een exclusief bod doen op een project om in publiek-private samenwerking drie scholen te bouwen en 32 jaar te beheren. De opdracht heeft een waarde van 100 miljoen euro.

Groot-Brittannië heeft zich voor de bouwer uit Mannheim in snel tempo ontwikkeld tot de belangrijkste markt voor pps. Bilfinger telt in het land momenteel acht projecten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels