nieuws

Grontmij stoot Limburgse dochter af

bouwbreed

de bilt – Het ingenieursbureau Grontmij heeft zijn Limburgse dochter Coman verkocht. Dat is gisteren bekendgemaakt. Het bedrijf is overgenomen door het management van Coman. Het is onbekend wat Grontmij ontvangt voor de dochter. Coman, dat actief is op de ingenieursmarkt, werd door Grontmij in 1992 overgenomen. Het bedrijf heeft vestigingen in acht verschillende landen […]

de bilt – Het ingenieursbureau Grontmij heeft zijn Limburgse dochter Coman verkocht. Dat is gisteren bekendgemaakt. Het bedrijf is overgenomen door het management van Coman. Het is onbekend wat Grontmij ontvangt voor de dochter.

Coman, dat actief is op de ingenieursmarkt, werd door Grontmij in 1992 overgenomen. Het bedrijf heeft vestigingen in acht verschillende landen en geeft werk aan 45 mensen. De nieuwe eigenaars mikken dit jaar op een omzet van ongeveer 25 miljoen euro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels