nieuws

Waterzuiveringsinstallatie

bouwbreed

Bouwconsortium en exploitant Delfluent levert één van de grootste waterzuiveringsinstallaties in West-Europa op. De awzi tussen Delft en Den Haag zal in januari op volle toeren draaien, en verwerkt dan 75 procent van het afvalwater in de Haagse regio. Dat is ongeveer 1,35 miljoen inwonersequivalenten. De tweede waterzuiveringsinstallatie in de regio, de awzi Houtrust, wordt volgend jaar gerenoveerd. In Delfluent participeren onder andere Heijmans en Strukton.

Bouwconsortium en exploitant Delfluent levert één van de grootste waterzuiveringsinstallaties in West-Europa op. De awzi tussen Delft en Den Haag zal in januari op volle toeren draaien, en verwerkt dan 75 procent van het afvalwater in de Haagse regio. Dat is ongeveer 1,35 miljoen inwonersequivalenten. De tweede waterzuiveringsinstallatie in de regio, de awzi Houtrust, wordt volgend jaar gerenoveerd. In Delfluent participeren onder andere Heijmans en Strukton.

Reageer op dit artikel