nieuws

Vriendschap door water

bouwbreed Premium

Kroonprins Willem-Alexander en staatssecretaris Schultz (water) laten een delegatie uit de Amerikaanse staat Louisiana de Maes­lantkering zien. De Amerikanen zijn – na de catastrofale orkanen Rita en Katrina – op studiereis in Nederland om te zien hoe ons land omgaat met de strijd tegen het water. De Amerikanen zijn tamelijk onder de indruk. Later zal een Nederlandse delegatie onder leiding van Schultz naar New Orleans vertrekken om de verwoestingen ter plaatse te aanschouwen.

Kroonprins Willem-Alexander en staatssecretaris Schultz (water) laten een delegatie uit de Amerikaanse staat Louisiana de Maes­lantkering zien. De Amerikanen zijn – na de catastrofale orkanen Rita en Katrina – op studiereis in Nederland om te zien hoe ons land omgaat met de strijd tegen het water. De Amerikanen zijn tamelijk onder de indruk. Later zal een Nederlandse delegatie onder leiding van Schultz naar New Orleans vertrekken om de verwoestingen ter plaatse te aanschouwen.

Reageer op dit artikel