nieuws

Vertrek Smit-Kroes stelt bouw teleur

bouwbreed Premium

Teleurstelling alom in de bouw over het vertrek van minister Neelie Smit-Kroes, dat zij op 10 mei 1989 aankondigt. Zowel de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers, de Nederlandse Vereniging van Kust- en Oeverwerken, het NOB-Wegtransport, de RAI en de NS reageren verrast en teleurgesteld, meldt Cobouw op 11 mei.

Teleurstelling alom in de bouw over het vertrek van minister Neelie Smit-Kroes, dat zij op 10 mei 1989 aankondigt. Zowel de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers, de Nederlandse Vereniging van Kust- en Oeverwerken, het NOB-Wegtransport, de RAI en de NS reageren verrast en teleurgesteld, meldt Cobouw op 11 mei.
Het conflict over de financiering van het milieubeleidsplan en de haar toegewezen plaats op de VVD-kandidatenlijst gaven de doorslag. Ze speculeert niet over haar toekomst en weerspreekt geruchten als zou ze een topfunctie krijgen in de luchtvaartsector (KLM, Fokker). “Ik heb op dit moment geen flauw idee wat ik na dit kabinet ga doen. Misschien wel met garen en band langs de deuren. Ik weet het niet”.

Reageer op dit artikel