nieuws

Velux bij top 25 multinationals

bouwbreed

Dakvensterproducent Velux heeft zich bij de top 25 geschaard in een onderzoek naar de reputatie van de 600 grootste ondernemingen in wereld. De van oorsprong Deense onderneming staat 22 op de lijst die is samengesteld door Reputation Institute in New York. Consumenten konden via een online vragenformulier aangeven in welke onderneming zij vertrouwen hebben, voor welke zij wensen te werken en de mate van respect en bewondering. Als eerste eindigde het Italiaanse voedingsconcern Barilla, Lego is tweede en Lufthansa derde.

Dakvensterproducent Velux heeft zich bij de top 25 geschaard in een onderzoek naar de reputatie van de 600 grootste ondernemingen in wereld. De van oorsprong Deense onderneming staat 22 op de lijst die is samengesteld door Reputation Institute in New York. Consumenten konden via een online vragenformulier aangeven in welke onderneming zij vertrouwen hebben, voor welke zij wensen te werken en de mate van respect en bewondering. Als eerste eindigde het Italiaanse voedingsconcern Barilla, Lego is tweede en Lufthansa derde.
Met plaats 22 laat Velux wel bedrijven achter zich als Walt Disney, Canon en Nokia. Philips staat als hoogste Nederlandse bedrijf genoteerd op plaats 14.

Reageer op dit artikel