nieuws

Uitdaging

bouwbreed Premium

In een zeer dichtbekabelde ondergrond verlegt Heijmans Wegenbouw kabels en leidingen. Nieuwe kavels in het gebied Vivaldi (onderdeel van de Zuidas) moeten bouwrijp worden gemaakt. De nabijheid van een distributiecentrum van Nuon en een districtscentrale van KPN Telecom maken de uitvoering complex en uitdagend. De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Amsterdam en het projectbureau Zuidas.

In een zeer dichtbekabelde ondergrond verlegt Heijmans Wegenbouw kabels en leidingen. Nieuwe kavels in het gebied Vivaldi (onderdeel van de Zuidas) moeten bouwrijp worden gemaakt. De nabijheid van een distributiecentrum van Nuon en een districtscentrale van KPN Telecom maken de uitvoering complex en uitdagend. De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Amsterdam en het projectbureau Zuidas.

Reageer op dit artikel