nieuws

Steunconstructie

bouwbreed Premium

Steunconstructie

In Amsterdam plaatsen medewerkers van De Waalpaal onder de ringweg A10 stalen buispalen aan elkaar in een parkeergarage. De funderingspalen moet in opdracht van Rijkswaterstaat de parkeergarage onder de snelweg versterken, nadat uit onderzoek gebleken is dat door de toegenomen verkeersdrukte de veiligheid niet optimaal is. Volker Wessels is daarom gevraagd de te lichte constructie van de parkeergarage te versterken, waarvoor eerst tijdelijke kolommen zijn aangebracht en momenteel de bijna twintig meter lange buispalen worden geheid. De palen zullen later worden gevuld met beton en waping..

In Amsterdam plaatsen medewerkers van De Waalpaal onder de ringweg A10 stalen buispalen aan elkaar in een parkeergarage. De funderingspalen moet in opdracht van Rijkswaterstaat de parkeergarage onder de snelweg versterken, nadat uit onderzoek gebleken is dat door de toegenomen verkeersdrukte de veiligheid niet optimaal is. Volker Wessels is daarom gevraagd de te lichte constructie van de parkeergarage te versterken, waarvoor eerst tijdelijke kolommen zijn aangebracht en momenteel de bijna twintig meter lange buispalen worden geheid. De palen zullen later worden gevuld met beton en waping..

Reageer op dit artikel