nieuws

SecuMax sluit ramen en deuren onzichtbaar af

bouwbreed

Secuproducts uit Nieuw-Vennep heeft binnen de serie SecuMax vier nieuwe oplegsloten voor beveiliging van ramen, deuren, schuifpuien en -ramen. Type 806 is bestemd voor bovenlichten, ramen en schuifruimen. Voor aluminium ramen is een verlengde (plus 19 millimeter) schoot leverbaar. Voor draai/kiepramen en dakramen is er type 920. Type 807 is bedoeld voor schuifpuien, bovenlichten, dakramen en deuren. Robuust is de 720, een afsluitbare raamuitzetter .

Secuproducts uit Nieuw-Vennep heeft binnen de serie SecuMax vier nieuwe oplegsloten voor beveiliging van ramen, deuren, schuifpuien en -ramen. Type 806 is bestemd voor bovenlichten, ramen en schuifruimen. Voor aluminium ramen is een verlengde (plus 19 millimeter) schoot leverbaar. Voor draai/kiepramen en dakramen is er type 920. Type 807 is bedoeld voor schuifpuien, bovenlichten, dakramen en deuren. Robuust is de 720, een afsluitbare raamuitzetter .

Reageer op dit artikel